lomo instant square pigalle combolomo instant square pigalle combolomo instant square pigalle combolomo instant square pigalle combolomo instant square pigalle combolomo instant square pigalle combolomo instant square pigalle combolomo instant square pigalle combo

ŠIFRA PROIZVODA: 42442

LOMO INSTANT SQUARE PIGALLE COMBO

Lomography

foto-aparati

15.480 RSD

Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Ovaj crveni retro foto-aparat dolazi sa svime što vam je potrebno za snimanje super eksperimentalnih snimaka. To je prva svetska instant kamera dvostrukog formata sa staklenim sočivima. Prebacite se između kvadratnog i mini Instax filma u sekundi!

Lomo Instant Square je prva i jedina potpuno analogna instant kamera na planeti koja daje Instax kvadratne slike. Omogućava vam da snimite svet u snažnom snimku dok kvadratni okvir utire put otkačenim kompozicijama. Sa staklenim sočivom od 95 mm (ekvivalent od 45 mm) i automatskim režimom koji brine o ekspoziciji, Lomo Instant Square foto-aparat olakšava snimanje super oštrih, savršeno izloženih snimaka. Sa preklopnim dizajnom mehova koji ga čini kompaktnim i prenosivim, Lomo Instant Square je mala instant kamera savršeno prilagođena za snimanje vaših velikih avantura.

Format fima: Fujifilm Instax Square

Žarišna dužina: 95mm

Brzina zatvarača: Bulb Mod do 30 sec, Auto Mod 8s to 1/250

Blenda: f/10, f/22

Područje fokusa: 0.8 m / 1-2.5 m /beskonačno

Blic: Ugrađen (treba pritisnuti dugme da se napuni), vreme ponovnog punjenja 15s

Napajanje: 2 x CR2 baterije (2 x 3V)